View Single Post
  #29 (permalink)  
Old 08-03-2015, 09:37 PM
emathew's Avatar
emathew emathew is offline
Gold Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: In my 'Lude
Posts: 800
iTrader: (0)
emathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud ofemathew has much to be proud of
Re: 2001 SH all new stereo wiring

This is late, photos of stuff that I did are attached.
Story of my life #caraudio



All new wiring for mono amp and 4-channel amp. My subwoofer that is hooked up to a mono amp. When I start my car it randomly pops and thumps and bangs and hammers, still.
I think I need a new amp, I had the same issue with old wiring as well.

I'm sure my power wiring is done properly because I took my time and triple checked every connection, soldered and heat shrinked or covered with electric tape. I bought brand new JL audio RCA too:



Since everything is all pioneer, I was planning on getting pioneer mono and 4-channel amps.
I doubt something is wrong with my head unit, because even when nothing is playing or on mute, the subwoofer still does the same shyt.

Thoughts? Recommendations?
__________________
Resuscitate.


Last edited by emathew; 08-03-2015 at 09:40 PM.
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96