Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
Auto Trans Problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-25-2007, 10:06 PM
Newbie
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
iTrader: (0)
Mick Peart is on a distinguished road
Auto Trans Problem

Daughter drives gen 3 with K4 auto trans. Problem is severe judder on deceleration,at 20 to 30 mph. Feels as though lock up solenoid is engaging and disengaging rapidly, ie every second or so. No code lights flashing. Occaisionally the green S2 dash light comes on but resets with ignition. Any ideas, gentlemen?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10-26-2007, 09:46 AM
Prelude13's Avatar
Hi.
 
Join Date: May 2006
Location: awd land :D
Posts: 6,583
iTrader: (2)
Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13
Sounds like the tranny is on its last legs...you can get a replacement for around $200-300 on ebay/motor importers. . .
__________________
'14 Impreza
'04 TSX sold
'90 Si sold


Everyone! Resource guides are here:
5th gen.
4th gen.
3rd gen.
2nd gen.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 08:51 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.