Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
Having some issues that i cant figure out

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-24-2013, 01:26 AM
MY FIRST POST YEAH!
Photobucket
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
iTrader: (0)
Silverlude92 is on a distinguished road
Having some issues that i cant figure out

hey guys i have a h22a4 i just did a h22a head swap on...i bent valves in my old head so i swapped out with a friend of mine...he bought the heads and never put them on the car. i had another friend which is a mechanic that builds the motors for monster trucks. i got him to take a look at it and put all new internals. well heres the problem im having, cars runs fine once im up and running but once i go to move it bogs down. then when i put my foot into it, it will climb to about 4500 rpms then fall on its face and not want to climb and pull like it used to. there is no power at all. ive sprayed the intake for leaks (none) and my ob2 scanner is only picking up 2 codes, a map sensor code but i just changed that when i did the head swap, and a iac valve. i cleaned the hell out of the iac valve before putting it back on. any info yall have will be much appreciated. and please if your going to say use the search bar or google dont comment. ive spent the last 2 days googling and see stuff similar but not exact enough to help me. so please anything yall can think of that would help.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11-12-2013, 12:58 PM
JohnL114's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Queens
Posts: 475
iTrader: (1)
JohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond repute
Re: Having some issues that i cant figure out

:ok sounds to me the car is running in limp mode , make sure the wires on the egr and tps aren't in the wrong place because the are identical , allso check ecu for burned transistors make sure all ground are tight ,hope this help some what let me know if you need help
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me figure out what rims these are please :) Tremor General Tech Talk 9 12-13-2011 06:26 PM
help me figure this out!! UR_FUKED3_2 4th Gen Honda Prelude 10 12-07-2011 01:25 AM
so, I'm trying to figure out something Floww 5th Gen Honda Prelude 2 08-26-2011 07:45 PM
94 PRELUDE S, CANT FIGURE THIS OUT!!!!!HELP!!!!!! JEFF102485 General Tech Talk 13 08-05-2010 06:49 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:20 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.