Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
Engine no start Issues !

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-02-2007, 12:07 AM
Newbie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
iTrader: (0)
preludz is on a distinguished road
Engine no start Issues !

Having problems with my 93 lude 2.3ltr 4clynder! Hopefully there may be someone with some knowledge that would be so kind to shed some light on where i can look for the problem I am having. Problem: car runs good most of the time but when i shut it off, it doesn't want to start so I wait a little and usually it starts right up. It has progressed to getting more as if she doesn't want to start now. Car history:93 lude with new ngk plugs and wires cold air intake and new radiator w/ hoses replaced. And a new fuel filter. Got the new timing belt/waterpump just replaced too. Car has 133,000 miles only 3,000 are mine. Anyone ever have a problem like this that might be able to help a guy out? Thank you if you can. I peronally think its some kind of sensor but thats just a guess! Has small oil leak below the valve cover somewhere as well. Regards, preludz
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09-02-2007, 06:36 AM
mizlude's Avatar
Grand Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,045
iTrader: (1)
mizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond reputemizlude has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to mizlude Send a message via Yahoo to mizlude
my car dose this same **** when its hot out the fuel pump wont turn on. what is doing it is the main relay gets hot and acts up. So just swap that out.
__________________
mike the miz



Club Ultimate Sleeper

Quote:
Originally Posted by Pooponurhead View Post
Thanks for lookin' out man.
Still love ya mike...no homo

Quote:
Originally Posted by ogsmakdade View Post
that wasn't an earthquake, that was tedd's mom throwing a fit because she was out of twinkies.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-02-2007, 02:07 PM
Newbie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
iTrader: (0)
preludz is on a distinguished road
even does it when doing a cold start!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-04-2007, 04:39 PM
Prelude13's Avatar
Hi.
 
Join Date: May 2006
Location: awd land :D
Posts: 6,583
iTrader: (2)
Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13 Prelude13
^^Your starter, battery or grounding.
__________________
'14 Impreza
'04 TSX sold
'90 Si sold


Everyone! Resource guides are here:
5th gen.
4th gen.
3rd gen.
2nd gen.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 02:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.