Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
im new and need help

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-07-2010, 11:33 AM
I'm New
 
Join Date: Mar 2010
Location: Essex, England
Posts: 6
iTrader: (0)
jamesoconnor2010 is on a distinguished road
im new and need help

hey i have a 4th gen (1995) prelude with a problem

the live wire on my battery was loose and when i reconnected it the alarm started sounding so i turned it off got in the car and drove to the garage then the wire come loose again so i connected it again, the alarm sounded but before i turned it off it just stopped on its own, but the dash lights were on and everything else (stereo) etc.... then i tryed to start the car but it wouldnt so i thought it could be the engine immboliser stuck on beacuse the alarm didnt actully get turned off ??? iv had no problems before with the car.

iv looked in the fuel pump and its dry. i checked most fuses...not sure if alarm has one. i also sprayed some fluids up the air filter and the engine does work...just isnt getting no fuel??

also the alarm just isnt working at all etheir

please help as summer is here and i really want to use it lol thanks to anyone who can help!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 06:15 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.