Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
Question about my lude not starting.

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-12-2009, 08:03 PM
I'm New
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orlando, Fl
Posts: 2
iTrader: (0)
ZeroSkils is on a distinguished road
Question about my lude not starting.

Due to the closing down of Speed Clinic in Kissimmee, I have turned to the forums for anyone willing to help me with my issue.

For some prior knowledge, I had a Skunk2 Intake Manifold installed, timing, and tuning done all in one day. Everything was finished and the map was written to the chip. They were going to have one final run but the car wouldn't start, with no problems the entire day. They later moved a cable and were able to start the car. I drove it around a bit but it stopped running, as if something came loose, because it would rev but the rpm meter wouldn't respond and then the car just turned off.

Since then, I have checked all the cables and rewired nearly everything that seemed to have needed it. I also noticed that there are two air hoses that are just hanging but I can't see where they need to plug in. I guess my question is whether an air hose would keep the engine from starting?

Other than that, the engine grinds like it would before it kicks on but the coil doesn't seem to give any spark. Although, I have used a multimeter on the coil and the fuses and everything seems to be fine.

I am going to continue working on it, but any help will be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I know when my cat is just starting to go? thermostate82 5th Gen Honda Prelude 8 11-20-2008 11:59 AM
'89 Lude starting problem dwiniarz 3rd Gen Honda Prelude 2 07-14-2008 02:39 PM
question about buying my lude kyle12201 5th Gen Honda Prelude 14 06-08-2008 11:30 PM
Camber Question for Turbo Lude w/ Tein Coilovers` Dominicanlude 5th Gen Honda Prelude 2 05-12-2008 12:37 PM
Question for stock 5 speed 93 si lude owners.. niteowl93 4th Gen Honda Prelude 5 10-10-2007 03:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:23 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.