Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > General Tech Talk

Thread Title
cars not starting... weird

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-29-2008, 09:47 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,941
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
cars not starting... weird

ok check it out it has a brand new starter... battery is fully charged and my car is not getting any power to turn over or start... im not sure what this might mean but the i've pop the clutch once an it started... but now it just sits all the lights are on an bright... but when i try the key the lights cut off...? any ideas... what to check
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 07-29-2008, 09:55 PM
Banned
 
Join Date: Jul 2006
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,016
iTrader: (0)
99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice
Send a message via AIM to 99PreludeSh
Re: cars not starting... weird

take your positive batter terminal off wipe it off with a rag put it back on and try and start it.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-29-2008, 09:58 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,941
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
Re: cars not starting... weird

but thats just it the terminals are clean both of them...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-29-2008, 10:04 PM
Banned
 
Join Date: Jul 2006
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,016
iTrader: (0)
99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice99PreludeSh is just really nice
Send a message via AIM to 99PreludeSh
Re: cars not starting... weird

just try it
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-29-2008, 11:15 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,941
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
Re: cars not starting... weird

yea that still didnt work..
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-29-2008, 11:16 PM
yogi_pahl's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: I'm on a boat
Posts: 2,274
iTrader: (1)
yogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond reputeyogi_pahl has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to yogi_pahl Send a message via Yahoo to yogi_pahl
Re: cars not starting... weird

did you just but the starter on and now it wont start or has it been a while?
__________________

^^MY DREAM CAR Made by muha22752
Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body. But rather to skid in sideways, totally worn out, with a beer in one hand, shouting "Whoo, what a ride!.
I'm no rocket surgeon ok It's not what i say but what i mean you got to read my mind to understand meŠ
GPC member #5
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-29-2008, 11:28 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,941
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
Re: cars not starting... weird

the starter is not even a month old?

but the radio turns off when i turn the key on.
thats the only thing i see wrong?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-30-2008, 12:32 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,941
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
Re: cars not starting... weird

i solved the problem...

it was a the clutch the little switch behind it was going down althe way...
problem solved took me for ever but i located it.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 12-06-2008, 04:43 PM
PreludeBoy95''s Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Corn Field, Iowa
Posts: 1,272
iTrader: (1)
PreludeBoy95' is on a distinguished road
Send a message via AIM to PreludeBoy95' Send a message via MSN to PreludeBoy95'
Re: cars not starting... weird

im having a similar problem...my car wont fire, it cranks but nada....i've changed a bad starter and bad battery as well as a new dizzy..but still nothing...im lost for answers, would u happen to know of anything?
__________________


:jester: Not-on-the-H22-bandwagon: Member #9


.:BBsquad.

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Sound 204riders 5th Gen Honda Prelude 7 06-07-2007 07:00 PM
Weird problem, need some help Pimpjuice0110 4th Gen Honda Prelude 9 05-13-2007 03:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:26 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.