Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
Hid Conversion Kit Problems

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-23-2008, 02:16 PM
01BASELUDE's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 81
iTrader: (0)
01BASELUDE is on a distinguished road
Hid Conversion Kit Problems

I Got An 8000k Hid Conversion Kit In The Mail Today And I Installed One Side And It Worked Fine. I Went To Install The Other Side And It Was Missing A Cable. So I Took It Out And Put The Old Bulb Back In. Turned On The Headlights And That Side Doesn't Work. I Looked At The Bulb And It Didn't Appear To Be Burnt Out And All The Fuses Were Ok. I'm Going To Get A New Bulb Later Just In Case I'm Wrong, But I Cant Figure Out What Else It Would Be.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-23-2008, 06:54 PM
sfields's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 1,342
iTrader: (0)
sfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond reputesfields has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to sfields
silly question.. but maybe you left the ballast plugged into that side instead of the light?
__________________

1993 BB1-H22A1 VTEC
Member's Ride
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-23-2008, 07:25 PM
Prelude1897's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: TX
Posts: 2,149
iTrader: (45)
Prelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond reputePrelude1897 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to Prelude1897
did you make sure you hooked up the low beam connector and not the high beam connector? I've done that once before
__________________
97 Prelude-wrecked
00 Prelude-daily driver
99 Prelude-RHD Prelude
98 Prelude-Parts Car-SOLD
97 Prelude-RHD project#2
99 Prelude-Parts car-SOLD
99 Prelude-Parts car-SOLD
01 Prelude-Parts car-SOLD
94 Prelude-VTEC status-Traded for 98 Prelude
98 Prelude-traded for 94 prelude
97 Prelude-Parts car-SOLD
97 Prelude-Parts car-SOLD

44 preludes so far

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 01-24-2008, 09:31 AM
01BASELUDE's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 81
iTrader: (0)
01BASELUDE is on a distinguished road
Yeah I Made Sure Of All That. Funny Thing Though The Prblem Fixed Itself Last Night. I Got Out Of Work And Went Straight To Walmart To Buy A Bulb For It, And I Get There And Walmart Doesn't Have The Cheap Oem Styl Bulbs. Al They Had Was The Silverstars. So I Had To Pay $20 For A Headlight Bulb. I Payed For It And Got Outside And It Was Already Dark. So I Get In To Drive Home And Work On It And Turn The Headlights On. Both Of Them Are Working And I Cant Figure Out How Or Why. On Top Of Al That I Wasted $20 On A New Bulb I Didn't Need.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-24-2008, 09:51 AM
R8GYY's Avatar
PZ's Finest

 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,792
iTrader: (2)
R8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond repute
i had the same problems...some days when i get into the car and i turn the headlights on the left side doesnt come on..i switch them off and on a couple of times and then they start working..cant understand why but i have noticed that once they get warm they stop doing it.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 01-24-2008, 01:48 PM
01BASELUDE's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 81
iTrader: (0)
01BASELUDE is on a distinguished road
It Happened On The Same Side In My Car. The Left One
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 01-24-2008, 02:24 PM
R8GYY's Avatar
PZ's Finest

 
Join Date: Nov 2007
Location: UK
Posts: 1,792
iTrader: (2)
R8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond reputeR8GYY has a reputation beyond repute
do they work fine now or do they not come on sometimes???
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 02:21 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.