Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
speedometer not working plus cel and atts light!!!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09-13-2012, 06:11 PM
dv55xc's Avatar
Not So New
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
Posts: 49
iTrader: (1)
dv55xc is on a distinguished road
speedometer not working plus cel and atts light!!!

I have a 2000 type sh lude. So when I woke up for practice my speedometer was not working. The car was running fine and everything though, no lights on the dash or anything. I get to practice and after an hour I drive again. So far nothing as I'm driving along aside from a dead speedo. I jump on the freeway and I try to engage Vtec but there's no engagement! Now I'm creaking out cuz I read in the forums that Vtec doesn't engage if the speedo is out. As I'm getting close to my exit traffic is becoming heavy and I throw her into neutral. The steering feels heavy and I get no feedback. My car shuts off on me and I roll up the offramp. I'm able to start hee up again but I must keep revving or else it'll stall and die. The CEL and atts light are both on the whole time. I guess this is what you call "limp mode". Every stop sign I have to restart and rev or else she will limp and die. I have no idea what's wrong and I have been at work (friend took me) the whole time since the incident. Any ideas guys?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09-13-2012, 09:12 PM
ogsmakdade's Avatar
functioning on impatience

Photobucket
 
Join Date: Jun 2006
Location: progression through unlearning
Posts: 13,921
iTrader: (6)
ogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond reputeogsmakdade has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to ogsmakdade
Re: speedometer not working plus cel and atts light!!!

vehicle speed sensor... the atts is enabled at a certain speed. because the vss is faulty, you're atts is disabled and your speedo isn't working

did you have the code read???
__________________

Quote:
Originally Posted by Sideswipe SI View Post
OGGS is a stuff a nerd in the locker type. He's only mellowed out 3 months ago.
Quote:
Originally Posted by wing8806 View Post
As it is, I wouldn't trust you washing my balls. And I typically let any trick hoe from OT do that.
Quote:
Originally Posted by bykfixer View Post
Reading this thread was like watching pulp fiction the first time...

Cool quote Utopia.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedometer not Working BlkBb4u 4th Gen Honda Prelude 12 02-06-2012 08:24 PM
Speedometer Not Working - Already put in a new VSS mdoug445 5th Gen Honda Prelude 3 09-05-2011 02:47 PM
Speedometer stopped working mikeypx82 4th Gen Honda Prelude 11 02-05-2011 05:16 AM
speedometer stopped working check engine light came on 94vtec General Tech Talk 1 01-31-2011 09:11 PM
Speedometer stopped working White91Prelude 3rd Gen Honda Prelude 2 10-15-2010 03:29 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:59 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.