Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
problems with lude

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 12-25-2010, 06:52 PM
Silver Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 377
iTrader: (0)
H22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond repute
problems with lude

ok guys, lately i've been having some weird problems. like whenever i step on the gas the rpm gets stuck at around 2,000. i have to take my foot off the gas and put it back to get the car to get up and go. sometimes i have to do it 2-3 times. what could it be?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12-25-2010, 07:05 PM
Silver Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 377
iTrader: (0)
H22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond reputeH22A BB6 has a reputation beyond repute
Re: problems with lude

i also forgot to mention that sometimes my lude takes a long time to start up. sometimes i have to crank it a lot to get it to start. when i try to start it, it won't even turn over. then after a couple of tries it'll start.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-26-2010, 12:34 AM
THESWAT's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 75
iTrader: (0)
THESWAT noob
Re: problems with lude

Quote:
Originally Posted by H22A BB6 View Post
i also forgot to mention that sometimes my lude takes a long time to start up. sometimes i have to crank it a lot to get it to start. when i try to start it, it won't even turn over. then after a couple of tries it'll start.
thats ur starter motor.....replace that and it will work every time
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-26-2010, 12:20 PM
Bronze Member
 
Join Date: May 2008
Location: Somewhere in NC you've never heard of
Posts: 122
iTrader: (1)
DK1090 has a spectacular aura aboutDK1090 has a spectacular aura about
Re: problems with lude

I had a problem similar to this a while back. Is your fuel and air filter clean, I'd check there first. My problem was the fuel filter.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-26-2010, 01:05 PM
JohnL114's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Queens
Posts: 475
iTrader: (1)
JohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond reputeJohnL114 has a reputation beyond repute
Re: problems with lude

okay just to give you other things to check,fuel pressure regulator ,fuel filter,check coil ,check map sensor ,o2 sensors ,a tps, . Remember some times a cell won't trigger a problem .
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 12-26-2010, 03:42 PM
I'm New
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
iTrader: (0)
boost23 is on a distinguished road
Re: problems with lude

if i were you i would look at your ignition switch for your starting problem. mine did the exact same thing and the new switch fixed it. you also could look at you tps for the idle problem
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems w/ H22 lude Funk 4th Gen Honda Prelude 0 12-17-2010 12:54 AM
3rd Gen Lude Problems ludeburnaby 3rd Gen Honda Prelude 20 02-16-2010 04:55 PM
problems problems with my lude Naq 4th Gen Honda Prelude 15 08-11-2009 06:03 PM
90 Lude b20 Problems, Need Help! Jay 3rd Gen Honda Prelude 9 06-24-2008 05:15 PM
2 big problems with my lude Dairstproject 3rd Gen Honda Prelude 4 04-09-2008 02:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:30 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.