Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
I think I have a bad motor mount?

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-04-2010, 11:48 PM
My97Prelude's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Kansas
Posts: 1,054
iTrader: (6)
My97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond repute
I think I have a bad motor mount?

My car has been having this issue lately, when I take off in first, sometimes when I shift into second, right as the clutch is all the way out it almost feels like wheel hop, my clutch isn't that strong, its comparative to a stage 1 (LuK Gold Clutch). I have had wheel hop occur before so I know what it feels like, and this feels like it, but I am not taking off hard at all, just a slow roll out like normal driving..


Do you think I have a bad motor mount that is causing this jitter?
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 11-05-2010, 02:46 AM
Vipers4Life's Avatar
Internet Badass

 
Join Date: May 2009
Posts: 1,492
iTrader: (1)
Vipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond reputeVipers4Life has a reputation beyond repute
Re: I think I have a bad motor mount?

Sounds like a bad tranny mount dude.
__________________

http://www.preludezone.com/members-r...e-01-base.html
Check out my ride here!^^
Quote:
Originally Posted by twokexlv6coupe View Post
if it's knocking, don't answer it. it's prolly nothing but bad news bears.
Quote:
Originally Posted by Brash22 View Post
As much as I'd love to see this done, I offer you the same comment I offer everybody else: There's no point in being the first to do something if you're second across the finish line.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-05-2010, 01:42 PM
My97Prelude's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Kansas
Posts: 1,054
iTrader: (6)
My97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond repute
Re: I think I have a bad motor mount?

Quote:
Originally Posted by Vipers4Life View Post
Sounds like a bad tranny mount dude.
Alright


Can anyone else chime in?

It got worse today, I almost chirped the tires because the wheel hop..
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-05-2010, 03:42 PM
Bronze Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 109
iTrader: (0)
HCCAFan is on a distinguished road
Re: I think I have a bad motor mount?

Pffft, quit shifting so hard. My neon wheel hops so bad it broke the dash.
__________________
2000 Type SH
2005 Neon SRT4
2007 Power Wagon
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 11-05-2010, 04:11 PM
My97Prelude's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Kansas
Posts: 1,054
iTrader: (6)
My97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond reputeMy97Prelude has a reputation beyond repute
Re: I think I have a bad motor mount?

Quote:
Originally Posted by HCCAFan View Post
Pffft, quit shifting so hard. My neon wheel hops so bad it broke the dash.
Lol I wish I had a cool story like I shifted so hard and it just snapped, but unfortunately my clutch wouldnt be able to hold that, and it just happens driving around town (30 mph max) so no hard take offs.
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
motor mount help h22alude 5th Gen Honda Prelude 8 11-01-2010 09:48 PM
motor and tranny mount ineedboostbad_h22 General Tech Talk 5 07-14-2010 07:29 PM
motor mount inserts BreakingPoint Stance 11 09-08-2009 09:34 PM
Motor Mount? 3rdGenCrazy 3rd Gen Honda Prelude 14 09-27-2007 02:56 PM
Motor mount problem? BadMofo 5th Gen Honda Prelude 3 07-19-2007 09:35 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:05 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.