Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
need help!!!!!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-12-2010, 11:20 PM
Silver Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Los Angles
Posts: 298
iTrader: (0)
99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute99preludeowner has a reputation beyond repute
Icon5 need help!!!!!

i just replace the torque motor mount which is front and rear mount with oem but my car still vibrates and if i drive my car for more than 40 minutes it start rattling when i accelerate from the stop. what could be the problem? should i replace the side mounts too?. hope you guys can help me thanks in advance
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 06:06 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.