Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 5th Gen Honda Prelude

Thread Title
destroyed my motor mounts.....

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10-13-2009, 03:22 PM
Rus_lude00's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Joplin, Missouri
Posts: 99
iTrader: (0)
Rus_lude00 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Rus_lude00
destroyed my motor mounts.....

havent been on here in awhile but you guys are always pretty good about helping out i have been searching around and cant find to much about this.

when i was replacing my clutch awhile back i noticed my mounts where dry rotted and nasty looking i didnt think anything of it because i was short on cash and tired of dumping money into the car... but the other day i launched kinda hard and heard a real loud thump and it kept doing it everytimei would tap the gas. When i got home i popped the hood to see how bad i messed it up i completley destroyed the driverside mount and snapped the bolt in the front mount. The motor is about 3/4 of and inch off alignment now the tranny is making nosies when the wheels move (im really really hoping this i just from the stress of the axles being at a weird angle) im leaking powersteering fluid and the line running to my slave cylinder is leaking now to. Its starting to look like i pulled a pretty good number on it...

Now my question is what kinda mounts should i be looking for can i just replace them with incerts or should i be looking for all new mounts the rubber pice of the mount is pretty messed up on the driver side. also any clue as to what else i should be looking for that i could have messed up......

thanks in advance for the help
__________________
2000 base
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10-15-2009, 12:50 PM
Bronze Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: SoCal
Posts: 180
iTrader: (0)
Nikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond reputeNikoms has a reputation beyond repute
Re: destroyed my motor mounts.....

Quote:
Originally Posted by Rus_lude00 View Post
havent been on here in awhile but you guys are always pretty good about helping out i have been searching around and cant find to much about this.

when i was replacing my clutch awhile back i noticed my mounts where dry rotted and nasty looking i didnt think anything of it because i was short on cash and tired of dumping money into the car... but the other day i launched kinda hard and heard a real loud thump and it kept doing it everytimei would tap the gas. When i got home i popped the hood to see how bad i messed it up i completley destroyed the driverside mount and snapped the bolt in the front mount. The motor is about 3/4 of and inch off alignment now the tranny is making nosies when the wheels move (im really really hoping this i just from the stress of the axles being at a weird angle) im leaking powersteering fluid and the line running to my slave cylinder is leaking now to. Its starting to look like i pulled a pretty good number on it...

Now my question is what kinda mounts should i be looking for can i just replace them with incerts or should i be looking for all new mounts the rubber pice of the mount is pretty messed up on the driver side. also any clue as to what else i should be looking for that i could have messed up......

thanks in advance for the help
IMO stock. Inserts arent worth it youll have low rpm (idle) vibrations like no other... and if your stock why waste X amount of dollars on performance mounts?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-15-2009, 02:01 PM
1BadBB6's Avatar
I </3 Your Fake Wheels
ROTY `10!
 
Join Date: Jul 2006
Location: Knoxvegas
Posts: 4,876
iTrader: (32)
1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute1BadBB6 has a reputation beyond repute
Re: destroyed my motor mounts.....

ESP makes really good stuff if ur looking for something a little stiffer. http://explicitspeedperformance.net/MMK.html

check your axles to make sure you didnt break anything in there, i would not drive it until u get this fixed in fear of breaking other things.
__________________


1BadBB6, on Flickr

Like my photos? Buy them here: KTColePhotos

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motor mounts MenaceD 3rd Gen Honda Prelude 1 12-25-2008 04:57 AM
motor mounts 89_SI_ 3rd Gen Honda Prelude 5 11-22-2008 01:57 AM
Need OEM motor mounts Phireman19 3rd Gen Honda Prelude 1 09-18-2008 04:58 PM
best Motor Mounts? OnPointH22 General Tech Talk 0 10-03-2007 06:28 AM
innovative motor mounts.... Bustr 5th Gen Honda Prelude 0 04-13-2007 07:19 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:52 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.