View Single Post
  #5 (permalink)  
Old 12-11-2011, 01:29 PM
static420's Avatar
static420 static420 is offline
iTell water where to go

 
Join Date: Aug 2010
Location: Planet of the rains
Posts: 1,867
iTrader: (0)
static420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond reputestatic420 has a reputation beyond repute
Re: rpm/speedometer lights wont come on

Well then your fitv may be leaking, would be my guess.. Did u put a plate over it ? Or u got a different manifold ?
It is because the IACV is missing that things die out and dim when operating. Heat, lights, defrost, power steering etc...
Here is a little test, let your car warm up then park it, let the idle decide where it wants to be, then turn the steering wheel just a tiny bit, It should bump up the idle to maintain, but since u dont have an IACV anymore, it probably wont maintain, in which case, it will always be like that and something u gotta put up with... :)
You can delete the FITV if u want, just give it 14-1600 rpm when starting cold for a minute.
Ill look up the wiring and test point between fuse box to switch, and switch to lights, I don't think its a relay, but it could be, gimme a day or so, ill find it..

Last edited by static420; 12-11-2011 at 01:36 PM.
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96