Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 4th Gen Honda Prelude

Thread Title
94 Prelude S problems

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 01-12-2015, 07:58 PM
I'm New
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 13
iTrader: (0)
kuupa_Truupa is on a distinguished road
94 Prelude S problems

Posted before about my car overheating.

I miss driving my lude and hate sharing this crappy camry and 94 mustang at the house.

Car is no longer overheating. however it still putters..

I replaced my fuel filter, and took a look at the distributor and found some oil/plastic shavings and cleaned that out. and sanded the connects and the sanded that little spindle thing (i dont know much about cars..) although i feel like the cap was not set correctly.. Doing this gave me some power back to my lude, but im still missing alot.

My exhaust makes this HORRIBLE rattle/clanking kind of sound sometimes when started, and does it almost everytime for sure accelerating. I have loss of power, car shakes and has bad idle slightly. When i step on the gas i feel as if the car isnt getting any gas and putters. Sometimes the car will not start.
(
I went to check for codes and i only got 6 from the CEL (water temperature sensor?) but my SRS is constantly blinking and my D4 will blink twice quickly and stop. over and over. Ive looked online everywhere for the past hour and cant find a answer to the D4 or SRS.

ALSO. with my exhuast making that nasty noise.. i started the car earlier and ran to the passenger side and got under my car to try to pinpoint the rattling, i pushed up and held the exhuast where i thought the sound was coming from and the sound disappeared when held..

When i remember i went to get my smog check last i didnt pass. Dude said he can try with a new gas cap to see if itll work and then i passed.. but barley!

Is this a symptom of a bad Cat?? or muffler? Much appreciated for any help and hope you guys can understand what i mean haha
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-20-2015, 12:09 PM
I'm New
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 13
iTrader: (0)
kuupa_Truupa is on a distinguished road
Re: 94 Prelude S problems

CEL was not on previously. Jumled it and it would just flash once quickly forever. Guessing it was a one and the o2 sensor #1 or w.e
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
01 Prelude SE problems Lethlude87 5th Gen Honda Prelude 1 10-06-2014 06:10 PM
prelude problems preludefreak General Tech Talk 4 02-14-2014 08:13 PM
Prelude Problems HondaDavid General Tech Talk 5 02-26-2011 06:11 PM
96 Prelude ECU Problems Roger1983 4th Gen Honda Prelude 0 07-30-2009 01:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:56 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.