Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 4th Gen Honda Prelude

Thread Title
Weird Problem when Starting Up

 
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-17-2011, 03:20 AM
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 62
iTrader: (0)
1993H_PreludeSI is on a distinguished road
Icon5 Weird Problem when Starting Up


My RPM's Keep going up and down from like 1k to 2k continuously without me even pressing the Gas? It's done this before but It went away now it does it Non Stop.


This guy on youtube has the same Problem and he made a Video
  #2 (permalink)  
Old 11-17-2011, 01:23 PM
Bronze Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 178
iTrader: (1)
jkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond reputejkoni426 has a reputation beyond repute
Re: Weird Problem when Starting Up

you have a vacuum leak somewhere
__________________
'96 BB1- sold, no longer luding

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred."

-Soichiro Honda
  #3 (permalink)  
Old 11-17-2011, 07:49 PM
abelsgotspeed's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Tx
Posts: 3,934
iTrader: (7)
abelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond reputeabelsgotspeed has a reputation beyond repute
Re: Weird Problem when Starting Up

Bwahahaha this guy ^^^^
__________________
My Build thread = http://www.preludezone.com/members-r...2-sir-bb2.html

Be Apart of one of the biggest prelude groups around today.
BB Alliance has impacted TEXAS and is now being seen around the world
so take part in our facebook page for information and updates.
https://www.facebook.com/#!/groups/BBalliance/



I'm addicted to S/C porn!!!
  #4 (permalink)  
Old 11-17-2011, 07:57 PM
93LudeS's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Colorado Springs
Posts: 315
iTrader: (0)
93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute93LudeS has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to 93LudeS
Re: Weird Problem when Starting Up

Go here ----------> the FINAL idle problem thread!!!!!
__________________
"Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."

- Kristian Wilson
CEO of Nintendo Corp
'1989
  #5 (permalink)  
Old 11-17-2011, 09:30 PM
Nusdogg's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: St. Paul, MN
Posts: 311
iTrader: (0)
Nusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond reputeNusdogg has a reputation beyond repute
Re: Weird Problem when Starting Up

Does it do it when it's cold or when it's at normal operating temp?
__________________

Quote:
Originally Posted by JSA Motors View Post
The H22 wakes up the Accord in the same way a set of secondaries did to your father's Oldsmobile.
  #6 (permalink)  
Old 11-18-2011, 02:13 AM
blaclabel1911's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 313
iTrader: (0)
blaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond reputeblaclabel1911 has a reputation beyond repute
Re: Weird Problem when Starting Up

Somebody didn't do research. ..
__________________
Quote:
xXxOuTLaWxXx Not sure. I just usually replace stuff till the problem is solved lol
LMAO!! #1 Problem with most folks these days!!


2002 BMW 540i M-Sport Gone...
96 Prelude SI 85K - SOLD
97 Prelude Base 122k - Current
  #7 (permalink)  
Old 11-18-2011, 08:47 AM
twokexlv6coupe's Avatar
little green ghouls, buddy!!
Photobucket
 
Join Date: Apr 2006
Location: kitten mittens
Posts: 17,844
iTrader: (9)
twokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond reputetwokexlv6coupe has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to twokexlv6coupe
Re: Weird Problem when Starting Up

Quote:
Originally Posted by 93LudeS View Post


TY, come again
__________________

1995 Honda Prelude SE Turbo; 250whp, 275wtq @ 10psi Soldddd!!!

2000 Acura TL; DD
2005 Stage2.5+ Subaru WRB STi : RzKar!
Ivey Tuned - Advan - Cobb - Rallispec - CP - Perrin - ACT - KillerB - Carillo - TurboXS - Defi - Innovate - Walbro - DeatschWerks - Feal - H&R - Alpine - Infiniti - Curt

2001 Kawasaki STX1100 D.I. - Sold!
2007 Sea-Doo RXT 215; ET 127 +3 S/C impeller, DIY 3" intake, DIY resonator delete/free flow exhaust, DIY oil catch can, Rule 500gph bilge pump


Quote:
Originally Posted by Brash View Post
But you need that scoop on the hood. Is it true that they're big enough to fit your lunch box and all your camera gear in it?
Closed Thread

Tags
1993 si, h22a, honda prelude


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some weird starting/idling issues bCoy 4th Gen Honda Prelude 27 06-23-2011 02:53 PM
97 SH starting problems (weird) AJ_Zax 5th Gen Honda Prelude 3 12-16-2009 04:13 PM
WEIRD NOISE WHEN STARTING ENGINE/ACCELERATING RED99VTEC 5th Gen Honda Prelude 9 03-21-2009 12:01 PM
cars not starting... weird abelsgotspeed General Tech Talk 8 12-06-2008 04:43 PM
weird problem!!! 89prelude2.0s 3rd Gen Honda Prelude 6 10-01-2008 12:27 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:22 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.