Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 4th Gen Honda Prelude

Thread Title
Vtec not working

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04-19-2011, 02:24 PM
I'm New
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
iTrader: (0)
The_leech is on a distinguished road
Vtec not working

i recently brought a 4th gen prelude the vtec worked fine loved it recently its stoped working no lights on the dash cleaned the fileter no joy reset the ecu nothing still, the cruse controll dosen't work not sure if thats relivant, any ideas would be much appriciated thanks alot, Alex
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04-19-2011, 03:07 PM
LudimusPrime's Avatar
Silver Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: California
Posts: 345
iTrader: (1)
LudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond reputeLudimusPrime has a reputation beyond repute
Re: Vtec not working

Google is your friend. Use it.

^Click for answers
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
honda prelude h23a non vtec swaping for a f20b vtec need help lude85 4th Gen Honda Prelude 4 09-08-2012 01:12 AM
Help Vtec not working bjorkmae 4th Gen Honda Prelude 3 10-06-2009 06:11 PM
Late VTEC engaging leads to no VTEC, CEL, and ATTS lights... sightnsound General Tech Talk 7 08-04-2009 05:37 PM
VTEC stopped working after engine flush bigr1979 4th Gen Honda Prelude 15 12-19-2008 11:53 AM
VTEC not working any more?? 01Lude 5th Gen Honda Prelude 22 07-10-2007 06:53 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:34 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.