Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 4th Gen Honda Prelude

Thread Title
CEL Help!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05-09-2010, 08:01 PM
JDMPrelude23's Avatar
Gold Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Bronx
Posts: 503
iTrader: (0)
JDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to JDMPrelude23
CEL Help!

Ight, im madd happy i finally found out how to do the OB1 test, lol... ight wit that said, wen i did it, me CEL, ABS and SRS lights went flashin light crazii. I looked up the ABS and i got 42 (FL wheel sensor) ok w.e, i got that.... The SRS light on the left top corner of the RPM's jus keeps flashin 70+ times (i accually counted to 70 to see if it was a code or sumthing , lol) anywayz... now the CEL, i got 1 (Oxygen Sensor) ok, i got that... then i got 43?? (Fuel Supply System) Whats that all about? How can i fix that???
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 05-09-2010, 08:35 PM
Gold Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 717
iTrader: (5)
Kyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond reputeKyleb1115 has a reputation beyond repute
Re: CEL Help!

change the o2 sensor, because that can cause a code 43. that would be your best first step. changing the fuel filter wont hurt, and even possibly your gas cap could be bad.. but obviously since you know your o2 sensor is bad, fix that first, reset the computer and drive a bit and see if you still have the code.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-09-2010, 10:27 PM
JDMPrelude23's Avatar
Gold Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Bronx
Posts: 503
iTrader: (0)
JDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond reputeJDMPrelude23 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to JDMPrelude23
Re: CEL Help!

Ight sounds cool... I never knew gas caps go bad, thats crazii.. My fuel filter and even fuel pump is brand new
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 06:06 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.