Honda Prelude Forum
 
Go Back   Honda Prelude Forum > Tech-Talk > 4th Gen Honda Prelude

Thread Title
need help with a/c

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06-17-2008, 11:26 PM
steve_o's Avatar
Gold Member
 
Join Date: May 2008
Location: n.d.
Posts: 704
iTrader: (0)
steve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond reputesteve_o has a reputation beyond repute
need help with a/c

ok my a/c doesnt work. when i click the a/c down the light doesnt come on. and it there an a/c fuse or not. and if you know what i can do to fix plz tell me thanks
__________________
Quote:
Originally Posted by 2.2Lude View Post
Ok your officially my ass hole of the night.
(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination
94Silude

Sig By; Oceanborn
94 Prelude Si:RIP
94 Prelude Si:Rebuilt
03 Chevy s10:DD
68 Chevy Custon 10
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 06-18-2008, 12:03 AM
hojemwod's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Pa
Posts: 2,419
iTrader: (6)
hojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond reputehojemwod has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to hojemwod
-if you dont turn ur fan speed slider on the green light wont turn on
-check your fuses

if thats not the problem then you might have to do that VVV
http://preludezone.com/showthread.php?t=6659
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-18-2008, 02:11 PM
ImPorTuNeRdJ's Avatar
Grand Member
ROTM!
 
Join Date: Aug 2007
Location: Fake Italy
Posts: 3,899
iTrader: (8)
ImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond reputeImPorTuNeRdJ has a reputation beyond repute
i had the same problem, if no lights come on in the climate control section when u press the buttons, the fan slider doesn't work, even ur temp gauge...and ur fan 2 cool the engine doesn't kick in..my problem was that there was supposedly a loose connection honda told me in the climate control. If its not that then you got to re soder a piece in the circuit board..
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 04:33 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors


Copyright © 2006-2009 PreludeZone.com All Rights Reserved.